Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Καυσόξυλα
 
 
ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ
Πέτρου Φώτης | Στερεά Καύσιμα - Καυσόξυλα Ιωάννινα


Στην εποχή μας ο πιο οικονομικός τρόπος θέρμανσης κάθε χώρου είναι το τζάκι και οι ξυλόσομπες. Το μυστικό για να έχετε μια καλή φωτιά είναι να προμηθευτείτε ξύλα κομμένα στο κατάλληλο μέγεθος και με το σωστό ποσοστό υγρασίας. 

Στην επιχείρησή μας “ΠΕΤΡΟΥ ΦΩΤΗΣ” η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα καλύτερα καυσόξυλα για το τζάκι ή την σόμπα τους ανάμεσα από διαφορετικά είδη ξύλου. 

Όλα τα καυσόξυλα που θα βρείτε σε εμάς φυλάσσονται στις ιδιωτικές αποθήκες μας και φροντίζουμε ώστε να προστατεύονται από τις διάφορες καιρικές συνθήκες, για να είναι στεγνά, χωρίς υγρασία και να σας προσφέρουν τη μέγιστη καύση. Είναι κομμένα στο κατάλληλο μήκος και ομοιόμορφα, ιδανικά για τζάκια, ξυλόσομπες και λέβητες. 

 
 
 
 
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
 Καυσόξυλα Οξιάς
Καυσόξυλα Δρυς
Καυσόξυλα Πεύκου
Καυσόξυλα Πουρνάρι
Καυσόξυλα Ελιάς
Καυσόξυλα Ευκάλυπτου
Καυσόξυλα Πορτοκαλιά κ.α.
 
Το ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό της επιχείρησής μας είναι εδώ για εσάς προκειμένου να σας βοηθήσει στη κατάλληλη επιλογή καυσόξυλων ανάλογα με το είδος της εστίας σας όπως τζάκι απλό, τζάκι ενεργειακό, σόμπα κ.α.

 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Εκτελούμε παραγγελίες στα Ιωάννινα και τις γύρω περιοχές, εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες κάθε πελάτη μας και πραγματοποιούμε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στο χώρο σας την ώρα και την ημέρα που επιθυμείτε.
 
 
 
 
Στόχος μας είναι με κάθε πελάτη να δημιουργούμε σχέση εμπιστοσύνης και αυτό επιτυγχάνεται χάρης την άμεση εξυπηρέτησή, την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και των ανταγωνιστικών τιμών μας.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για παραγγελία ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδανική αγορά.