Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Πέλλετ
 
 
ΠΕΛΛΕΤ
Πέτρου Φώτης | Στερεά Καύσιμα - Καυσόξυλα Ιωάννινα


Το πέλλετ είναι στερεό υλικό το οποίο χρησιμοποιείται σαν καύσιμο υλικό, έχει κυλινδρική μορφή και είναι ιδιαίτερα συμπαγές. Ανήκει στη κατηγορία των στερεών καυσίμων και παράγεται από προϊόντα επεξεργασίας ξύλου ή και φυτών. Έχει σαν χαρακτηριστικό την χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία και έτσι κατά την καύση του παρέχει πολύ υψηλή απόδοση.

Η καλή ποιότητα του πέλλετ μεγιστοποιεί την απόδοση του ενεργειακού συστήματος θέρμανσης και ελαχιστοποιεί την συντήρησή του γιατί δεν αφήνει κατάλοιπα στην εστία καύσης.

 
 
 
 
Η επιχείρησή μας “ΠΕΤΡΟΥ ΦΩΤΗΣ” η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των στερεών καυσίμων και συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρείες πέλλετ, σας προσφέρει τα καλύτερης ποιότητας πέλλετ, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Προτεραιότητά μας, η ικανοποίησή σας και η παροχή άμεσων και αποτελεσματικών λύσεων, για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης του χώρου σας.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 αγοράζετε ακριβής ποσότητα
χαμηλή υγρασία
σταθερή απόδοση
αυτονομία
 ευκολότερη αποθήκευση
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για παραγγελία ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδανική αγορά.